Internet
Websites
Content Management Systeem
E-mail templates
Online video
Online applicaties
Narrowcasting
Zoekmachine optimalisatie
Banners
Social Media Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 

Content Management Systeem (CMS)

Heeft u een website nodig die regelmatig een aangepaste of zelfs nieuwe inhoud moet krijgen of wilt u alles liever zelf in de hand houden maar heeft u geen verstand van internet? BouwieMediaCreations bouwt ook websites die u vanachter uw bureau zelf kunt aanpassen dankzij een op maat gemaakt CMS, een content management systeem.
Op simpele wijze logt u in via het systeem (dit is een online applicatie), brengt de nodige wijzigingen of toevoegingen aan en met één druk op de knop uw publiceert uw de nieuwe inhoud op internet. Eenvoudig, betrouwbaar en altijd actueel. De techniek hierachter is gebaseerd op open source software, PHP programmering en wordt beheerd in een MySQL database. Hieronder ziet u een CMS demonstratie.

Het Content Management Systeem, normaal gesproken achter de inlog:

Resultaat op de website:
Hier ziet u de teksteditor van ons CMS systeem. Dit deel staat normaal gespoken achter een inlog. Hierin kunt u op een eenvoudige manier uw teksten naar wens aanpassen. Probeert u maar eens in het bovenste vak de tekst aan te passen. Na het klikken op de bewaarknop ziet u de tekst verschijnen zoals u heeft getypt (deze blijft tijdelijk staan).
Een onderdeel van ons eenvoudige Content Management Systeem
BouwieMediaCreations    Postbus 30210    1303 AE Almere    (036) 844 27 23